28 oktober: Bio bollen evenement

Natural Bulbs, specialist in biologische bloembollen, opent op 28 oktober 2023 haar deuren voor het ‘Bio Bollen’ evenement. Tijdens dit event kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen en kennismaken met de wereld van biologische bloembollenteelt.

Natural Bulbs nodigt tuinliefhebbers van alle leeftijden uit om tussen 10:00 uur en 13:15 uur of tussen 13:45 uur en 17:00 uur tegen een toegangsprijs van slechts €5,- de wereld van ecologisch tuinieren te verkennen. Het bedrijf belooft waardevolle tips en tricks te delen en laat bezoekers ontdekken hoe zij hun tuin op een milieuvriendelijke manier kunnen onderhouden.

“Met het ‘Bio Bollen’ evenement willen we mensen laten kennismaken met de schoonheid en voordelen van biologische bloembollenteelt”, aldus Robert Heemskerk, directeur van Natural Bulbs. “Bezoekers krijgen de kans om onze biologische bloembollen te ontdekken en meer te leren over onze duurzame processen.”

Tijdens het evenement kunnen bezoekers interactieve lezingen bijwonen, een workshop volgen en een rondleiding krijgen bij Natural Bulbs. Daarnaast kunnen ze ook biologische bloembollen aanschaffen om hun tuinen op een milieuvriendelijke en gezonde manier te verfraaien.

Voor meer informatie over het ‘Bio Bollen’ evenement en de mogelijkheid om aan te melden: klik hier.