Crocus

Sterke Bollen Dagen bij De Warande

Op 28 en 29 september van 11-17 uur organiseert De Warande in Laag-Keppel de Sterke Bollen Dagen met verkoop van het bekende assortiment stinzen- en verwilderingsbollen. Wilt u meer weten over de toepassing van dit soort bloembollen kom dan langs! Om 14 uur is er een lezing én er wordt natuurlijk doorlopend advies gegeven over de toepassing van deze bloembollen. De tuin is geopend van 11 tot 17 uur.

TIP: plaats een bestelling online en kies voor ‘afhaal tijdens de Sterke Bollen Dagen’ in de winkelwagen. Het voor namelijk onmogelijk om het complete assortiment uit te stallen en zo uw beplantingsplan compleet te krijgen! Vooraf bestellen voorkomt teleurstellingen.

Dit najaar geeft tuinarchitect Trudi Woerdeman een lezing (14 uur) over verwilderingsbollen op het landgoed Venbergen. Hier heeft De Warande in opdracht van de bewoners vijf jaar geleden vele verwilderingsbollen aangeplant. In de lezing laat Trudi Woerdeman de ontwikkeling van toen tot nu zien.

De tuin is op de Sterke Bollen Dagen geopend maar de stinzenplanten bloeien niet maar informatieborden vertellen welke soorten waar en wanneer bloeien.
De entree is gratis voor individuen en koppels. Tuingroepen betalen een kleine bijdrage voor de lezing: €4,- p.p. I.v.m. de beperkte ruimte kan maximaal één groep per dag toegelaten worden; vooraf reserveren dus!