onings westlandse ride

Onings Holland haalt € 6.800,- op voor De Westlandse Ride

Voor het zevende jaar op rij werd de loods van Onings Holland Flowerbulbs voor een dag omgetoverd tot een bloembollenmarkt voor consumenten. De jaarlijkse bloemenmarkt met de naam Flowerbulb Festival kon rekenen op veel belangstelling en ook zijn er veel bloembollenpakketten, met onder andere tulpen, verkocht. Dit resulteerde in een opbrengst van maar liefst € 6.800.

Frans Onings en Sjoerd Onings overhandigen de cheque aan Paul Franke, Aad van der Valk en Jason Koot van De Westlandse Ride.

De bloembollen worden door de kopers in het najaar geplant en zorgen in het voorjaar voor prachtige gekleurde tuinen. Bloemen maken mensen blij en in combinatie met een grote opbrengst voor De Westlandse Ride, maakt dit een geweldige actie die Onings volgend jaar ook weer zal organiseren.

Onings Holland Flowerbulbs levert bloembollen aan bloemenkwekerijen en parken in meer dan 50 landen en is daarnaast ambassadeur van de Keukenhof. Onings doet op 25 en 26 mei voor de derde keer mee aan De Westlandse Ride, een fietsevenement waarbij in 24 uur in totaal 180 km door het Westland wordt gereden, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel dat bijdraagt aan de bestrijding van kanker.

Foto: Frans Onings en Sjoerd Onings overhandigen de cheque aan Paul Franke, Aad van der Valk en Jason Koot van De Westlandse Ride.