Adverteren

twitter3dBen je op zoek naar een unieke manier om je producten zodanig onder de aandacht te brengen dat ze GEZIEN worden? Dan is adverteren op allesoverbloembollen.nl de oplossing. We kennen de sector als onze eigen broekzak en  daarom kunnen wij voor de volle 100% garanderen dat je product de aandacht krijgt die het verdient. Sluit nu een lucratief bannercontract met ons af.

De banner die je kunt plaatsen mag niet groter zijn dan 468 x 60 pixels. Heb je geen banner, dan kunnen wij die uiteraard voor je maken en dat doen we gratis. We hanteren diverse prijzen voor een banner, afhankelijk van de gewenste plek op de website. Het plaatsen van een banner is voor minimaal 1 kalenderjaar.

Het is ook mogelijk een promo / Youtube filmpje van je product te plaatsen, ook hier is de plek op de website bepalend voor de prijs. Een combinatie van een banner met een filmpje is ook een optie.

Adverteerders die bij ons een advertentiecontract afsluiten, worden gratis gelinkt op (naar wens) 1 van onze startpagina’s. We hebben de volgende startpagina’s onder beheer:

bloembollen.startpagina (± 6000 bezoekers p/j)
boomkwekerij.startpagina (± 2000 bezoekers p/j)
boomverzorging.startpagina (± 1000 bezoekers p/j)

Tegen gereduceerd tarief kan er dan op deze pagina’s ook een banner geplaatst worden. Bij het afsluiten van een bannercontract draait je banner mee in onze “relatie-slightshow” in de rechterbovenhoek van de startpagina.

Wij hopen snel je product onder de aandacht te mogen brengen ! Vraag HIER onze advertentietarieven aan!

Het team van allesoverbloembollen.nl

Onze pagina’s worden onderhouden en gehost door 2B-Online Internet Services.