Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tulpenfeest

april 20/10:30 - 15:00

Gratis
Kom je naar het TulpenFeest? Er zullen zeker nog veel tulpen in bloei zijn, maar het gaat dit jaar erg hard door de relatief hoge temperaturen overdag en ‘s nachts! We gaan ons best doen! Het BloemenKabinet is ook vrijdag 12 april open en uiteraard op afspraak. Openingstijden 10 tot 14 uur.
Wil je tijdens het TulpenFeest zomerbollen kopen en zoek je iets speciaals? Kijk op de website van @heinmeeuwissen en bestel alvast vooruit. Hij neemt zeker heel veel dahlia’s, gladiolen, crocosmia en galthonia mee maar misschien net niet die ene die jij zoekt! Namens Hein zullen wij voor de verkoop zorgen, zelf is hij die dag aanwezig op @de_boschhoeve en op zondag 21 april bij collega Martje bij @detuinenindemen. Allebei aanraders!
En zo leuk: mijn collega Marjolein uit Enspijk van @zaailinge is er ook met haar prachtige bloemenperskunst EN pluktuinzaden!
En natuurlijk ook @dianamonkhorst met haar botanische kunst en @blikopgebak met de allerlekkerste taart en koffie en uiteraard de bloemen van Het BloemenKabinet.
En…. Niet te vergeten: Lizet Kruyff, culinair historica, verkoopt vazen en gemberpotten uit eigen verzameling!
Dus allemaal duimen voor een mooie droge dag, anders gaat het feest helaas niet door!
🌷
Zaterdag 20 april van 10.30-15.00 uur, terras @hurnskerkje en het BloemenKabinet. Parkeren s.v.p. bij het voetbalveld!

Gegevens

Datum:
april 20
Tijd:
10:30 - 15:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Hurnskerkje, Dorpsplein 14, Hurwenen
Dorpsplein 14
Hurwenen,
+ Google Maps